0 ks 0.00 €

+421 951 740 195

Časté otázky a informácie

DODANIE DO 3 AŽ 10 DNÍ
ZÁRUKY AŽ DO 5 ROKOV
DOPRAVA ZADARMO
SME SLOVENSKÁ VÝROBA
MATRACE SKLADOM
PORADÍME PRI VÝBERE MATRACA

Sendvičový matrac VEGA

Kód produktu: 28-14423

Rozmery

Poťahová látka


Quatro kalkulačka Na splátky už od 18.20 €

243.00 €182.00 € s DPH

Ušetríte 61.00 € (-25%)

Príplatková služba

100% bavlna set vankúš a paplón - 2 KS [+98.00 €]

Absolutná novinka: Paplón a vankúš vyrobený z umelého polyesterového vlákna o gramáži 400 gr./m2 .. 2 x 200 gr/m2. Vyznačujú sa svojou ľahkosťou, dobrou hrejivosťou a sú antialergické. • rozmery vankúša 90 x 70 cm a rozmery paplóna 200 x 140 cm • štandardne dodávané v poťahu – 100% bavlna, 2 ks v cene 98 €.

Výmena matraca bez starosti [+40.00 €]

Nie ste si istý, či kupujete správny tovar? V prípade, že tomu je tak, táto služba je určená práve pre Vás. Ak zvolíte nevhodnú veľkosť alebo matrac, stačí nám zavolať a o všetko potrebné sa postaráme. Na Vás bude len dostatočne produkt zabaliť, aby sa pri preprave nepoškodil. Podmienky vrátenia: 1) Aspoň 2 vrstvový baliaci materiál (Stretch fólia je náchylná na poškodenie a nepovažuje sa za dostatočný obalový materiál) 2) Tovar zabalený zo všetkých strán.

Doporučujeme chránič matraca + 1 ks [+39.99 €]

90% našich zákaznikov si rovno k matracom automaticky hneď doobjednáva antibakteriálny protiroztočový chránič matraca,ktorý šijeme z moderného trojvrstvového mikrovlákna. Chránič sa dáva navrch matraca,po rohoch ma napinacie pásy a upne sa o roh matraca a je na pevno,nešmíka sa po povrchu matraca. Chráni matrac pred roztočami, baktériami, vlhkosťou, plesňami, čím predlžujeme životnosť matraca a zvyšuje hygienu lôžka,pretože mikrovlákno je taká textília,ktorá dokáže absorbovať pot,špinu,baktérie,odumretú pokožku, vlasy, lupiny. Jednoduchá údržba chrániča,perieme na 60tke,podľa potreby,dvakrát do mesiaca. Z pohľadu toho,že chránič nieje investícia na pár dni alebo tyždeň,ale máte to na roky,cena na jednolôžko je iba 37eur. Určite je to vec na nezaplatenie. Cena 37 € platí pre jednolôžka. Vyrábame aj atypické rozmery chráničov.

Doporučujeme chránič matraca + 2 ks [+79.98 €]

90% našich zákaznikov si rovno k matracom automaticky hneď doobjednáva antibakteriálny protiroztočový chránič matraca,ktorý šijeme z moderného trojvrstvového mikrovlákna. Chránič sa dáva navrch matraca,po rohoch ma napinacie pásy a upne sa o roh matraca a je na pevno,nešmíka sa po povrchu matraca. Chráni matrac pred roztočami, baktériami, vlhkosťou, plesňami, čím predlžujeme životnosť matraca a zvyšuje hygienu lôžka,pretože mikrovlákno je taká textília,ktorá dokáže absorbovať pot,špinu,baktérie,odumretú pokožku, vlasy, lupiny. Jednoduchá údržba chrániča,perieme na 60tke,podľa potreby,dvakrát do mesiaca. Z pohľadu toho,že chránič nieje investícia na pár dni alebo tyždeň,ale máte to na roky,cena na jednolôžko je iba 37eur. Cena 74 € platí pre dvojlôžka (200 x 140, 200 x 160, 200 x 180). Určite je to vec na nezaplatenie. Vyrábame aj atypické rozmery chráničov.

100% bavlna set vankúš a paplón - 1 KS [+49.00 €]

Absolutná novinka na trhu: Paplón a vankúš vyrobený z umelého polyesterového vlákna o gramáži 400 gr./m2 .. 2 x 200 gr/m2. Vyznačujú sa svojou ľahkosťou, dobrou hrejivosťou a sú antialergické. • rozmery vankúša 90 x 70 cm a rozmery paplóna 200 x 140 cm • štandardne dodávané v poťahu – 100% bavlna, 1 ks v cene 49 €.

Špecifikácia

Hmotnosť 10 kg

Poťahová látka Ciana

Tvrdosť (1 až 5) Stredný (3) /Stredne tvrdý (4)

Nosnosť 120 kg

Pranie 60 °C

Fyzio systém Áno

Záruka 3 roky

Rozmery 200 x 90 cm

Zdravotný matrac Áno

Výška jadra matraca 16 cm

Počet anatomických zón 5 anatomických zón

Materiál PUR pena

Odzipsovateľný poťah Áno

Doporučený rošt Lamelový rošt/ Pevný latový rošt/ Polohovatelný lamelový rošt

Výška matraca s poťahom 17-18 cm (podľa typu poťahu)

Sendvičový matrac VEGA

 

Nosnú strednú časť pohodlného matraca VEGA tvorí PUR pena so zvýšenou objemovou hustotou 35 kg/m3, vďaka ktorej je tento matrac vhodný aj pre užívateľov s vyššou váhou. Obidve ložné strany matraca sú z PUR peny, ktorej hustota je 25 kg/m3 a sú tvarované 5-zónovou profiláciou - tzv. fyziosystém, ktorý zabezpečuje uvoľnenie svalstva počas spánku.

 

Výška jadra matraca: 16 cm

Výška matraca v poťahu: cca 16 - 18 cm (podľa typu poťahu)

Tvrdosť matraca: T3 (rozsah od T1 - T5)

Nosnosť matraca: do 120kg

 

POŤAHOVÉ LÁTKY

 

CIANA

Poťah je vyrobený zo 100% polyesteru. Základná poťahová látka, ktorá je príjemná na dotyk. Je jednovrstvová - nepodšívaná. Poťah je snímateľný a prateľný na 40 °C.

TRIMTEX

Poťah je vyrobený zo 100% polyesteru, je príjemný na dotyk, látka má špeciálnu úpravu proti tvoreniu žmolkov, má vysokú absorpciu vlhkosti a rýchlo ju odparuje. Poťah je prešitý s klimatizačnou výplňou z dutého PES vlákna. Poťah je snímateľný a prateľný na 40 °C.

ALOE VERA SILVER

Poťah je vyrobený z hypoalergénnych materiálov najvyššej kvality. Ideálne riešenie pre alergikov a osoby s citlivou pokožkou. Vďaka materiálu, ktorý obsahuje účinný extrakt z listov Aloe Vera poťah vytvára príjemný pocit chladu a je príjemný pre pokožku užívateľa. Poťah je prešívaný aktívnym striebrom, ktoré sa vyznačuje antibakteriálnymi vlastnosťami. Ióny striebra prirodzene zabíjajú roztoče, spóry húb a plesní, vďaka čomu dlhodobo udržiavajú matrac hygienicky svieži a bez zápachu. Strieborné prešívanie v kombinácii s látkou Aloe Vera navyše matracu dodáva antistatické vlastnosti a atraktívny vzhľad. Poťah je odzipsovateľný, delený na 2 časti a pratelný na 60°C. Poťah ma úpravu proti žmolkovaniu.

SAFR

Je zdravotný poťah, paropriepustný, nevyvoláva potenie. Pôsobí antibakteriálne a antialergicky, taktiež je odolný voči tekutinám. Poťah safr možno dezinfikovať a prať do 95 °C.

BAMBOO

Poťah BAMBOO je vyrábaný na báze celulózy, získanej z bambusových vlákien. Vyznačuje sa predovšetkým hodvábnou jemnosťou. Okrem prirodzenej schopnosti celulózy ničiť alergény vo forme prachových roztočov, plesní, peľu a baktérií, má tiež neuveriteľnú schopnosť absorbovať vlhkosť uvoľnenú telom počas spánku. Prírodná bavlna obsiahnutá v poťahu poskytuje vynikajúcu ventiláciu a udržuje suchú mikroklímu matraca. Hygienickosť tohto poťahu zvyšuje skutočnosť, že ho môžete z matraca odzipsovať a oprať na 60 °C.

TENCEL

Látka TENCEL je funkčné vlákno, ktoré sa získava z prírodných materiálov. Chráni pokožku, je vzdušný, ľahko sa ošetruje a vyznačuje sa vysokou životnosťou. Tencel absorbuje vlhkosť a odvádza ju do ovzdušia. Vytvára suchú a príjemnú klímu spania, ktorá je vhodná pre alergikov. Poťah je s úpravou Sanitized - ochrana proti plesniam a baktériám. Poťah je prešitý s klimatizačnou výplňou z dutého PES vlákna. Zloženie látky: 41 % Lyocell, 59 % polyester. Poťah je snímateľný a prateľný na 60 °C.

 

Doručenie do 10 pracovných dní.

 

 

1. Zóna hlava: zrýchľuje krvný obeh a pôsobí proti bolestiam hlavy
2. Zóna plecia: 
prekrvuje chrbtové svalstvo
3. Zóna driek: 
zaisťuje správne držanie tela pri spánku a vyrovnáva chrbticu
4. Zóna panva: 
umožňuje udržať panvu v rovine
5. Zóna stehná: 
uvoľnenie stehenných svalov
6. Zóna lýtka: 
podporuje a zlepšuje ideálny obeh krvi
7. Zóna chodidlá:
 podporuje odpočinok nôh bez nadmerného tlaku na päty

 

Pozor farby pien u matraca sa môžu meniť podľa dostupnosti materiálu od dodávateľa, farba však nemení nič na vlastnostiach matraca, čo nieje dôvod na reklamáciu.

 

Farby pien sa môžu líšiť v závislosti od dostupnosti materiálu.

 

Matrace - Doprava ZDARMA. Na všetky doplnky ako chrániče, paplóny, vankúše vrátane darčekov je účtovaná doprava 5,4 € s DPH.

 

Samotné rošty doprava 9,9 € s DPH.

Doporučujeme vám antibakteriálny proti-roztočový chránič matraca v 50% zľave
a SET PAPLÓN + VANKÚŠ v 50% zľave

Recenzie od našich zákazníkov


 
 
 

Ivana

https://matrace-texpol.sk/d/pamela-1--1/20736/

Rychle dodanie, skvela komunikacia s predajcom. Matrace su vyborne, sme maximalne spokojni. Kupu urcite odporucame.

Kristína

https://matrace-texpol.sk/d/pamela-1--1/20736/

maximálna spokojnosť,rýchle dodanie,skvelá komunikácia

Jaroslava

https://matrace-texpol.sk/d/orthopedic-king-queen-1--1/20750/

S matracmi King Queen som velmi spokojna, su vyborne tvrde a pevne, presne ako som chcela

Alexandra

https://matrace-texpol.sk/d/cenovo-vyhodny-matrac-happy/18332/

Spokojnosť 100%, rýchle dodanie až nečakano rýchle a matrac je úžasny babka je spokojná ako ešte nikdy... :)

Michaela

https://matrace-texpol.sk/d/pohodlny-matrac-sarah-11/19764/

S matracom sme spokojní, aj s doručením, odporúčame.

Marta

https://matrace-texpol.sk/d/vankus-orthopedic-memory-aloe-vera/14090/

S nákupom ortopedického vankúša a tiež s dodávkou som veľmi spokojná.

Jan

https://matrace-texpol.sk/d/pamela-1--1/20736/

Matrace sú skvelé, využili sme akciu 1+1, obaja máme radi tvrdšie matrace, každému vyhovuje iná strana, tvrdšia strana zvláda sj vyššiu hmotnosť spiaceho človeka.

Lucia

https://matrace-texpol.sk/d/panamera/19984/

Spokojnosť s doručením a aj s matracom, odporúčam

Michal

https://matrace-texpol.sk/d/panamera-1--1/20161/

S matracmi som spokojný dodanie tiež v poriadku.Ked budem kupovať ďalšie tak zasa len od Vás. Obchod doporučujem.

Andrea

https://matrace-texpol.sk/d/panamera-1--1/20162

S matracmi sme veľmi spokojní, chválim odborné poradenstvo pri výbere, určite budeme ešte cez vás nakupovať.

Ervin

https://matrace-texpol.sk/d/vrchny-matrac-dendi-visco-x2/21167/

S matracom Dendi Visco X2 som veľmi spokojný, to čo je o ňom popísané platí presne a úplne ho odporúčam. Udržiavanie je veľmi jednoduché.

Žany

https://matrace-texpol.sk/d/detsky-matrac-pur/19975/

Maximálna spokojnosť. Príjemná komunikácia. Rýchle dodanie. Matrac spĺňa naše očakávania. Odporúčam

Peter

https://matrace-texpol.sk/d/pamela-1--1/20736/

Rýchla doprava, kvalitné balenie a dobrá kvalita matraca. Vrelo odporúčam a taktiež dobrá cena

Dáša Sitášová

https://matrace-texpol.sk/d/orthopedic-king-queen-1--1/20750/

s manželom sme veľmi spokojný. sice jemu trvalo dlhšie kym si zvykol na tvrdsi matrac a to spi na tej makkšej časti ,ale je to v poriadku.....ja si len chvalim ...som invalidna na pohybove ustrojenstvo panva a chrbat mi na starom matraci trpeli...menili sme matrac po 6. rokoch a ja konecne možem vstat a prevratit sa bez problemov z matraca ..mame male dieta a aj manipulacia s nim v posteli je bez problemov..takze za mna zatial jednotka s *

Mária

https://matrace-texpol.sk/d/cenovo-vyhodny-matrac-happy/18323/

Som maximálne spokojná s matracom, s komunikáciou doručovateľa, s flexibilitou celého procesu od objednania až po doručenie zásielky.

Rastislav

https://matrace-texpol.sk/d/orthopedic-king-queen-1--1/20750/

Maximalna spokojnosť, kvalita aj dodanie.

Martin Choroba

https://matrace-texpol.sk/d/matrac-valentina-1--1/21267/

Odporúčam tento matrac spokojnost po vsetkych stránkach od poradenstva dopravu az samotný produkt za mna TOP. Ďakujem.

Katarína

https://matrace-texpol.sk/d/partnersky-matrac-caliopa-11/19753/

Matrac splnil očakávania. Maximálna spokojnosť s matracom ako aj komunikácia s dodávateľom. Rozhodne odporúčam.

marek

https://matrace-texpol.sk/d/penovy-matrac-zara-11/14685/

maximalna spokojnost s matracom a s dodaním urcite odporucam.

Marianna

https://matrace-texpol.sk/d/obojstranny-matrac-elastic/19037/

Odporúčam. Poradenstvo ✔️ Dodanie✔️ Kvalita - cena ✔️

Gabriela

https://matrace-texpol.sk/d/orthopedic-king-queen-1--1/20750/

Odborné poradenstvo, skvelá komunikácia, rýchle dodanie a matrace sú vynikajúce. Vrelo doporučujem :)

Jana Sliacka

https://matrace-texpol.sk/d/cenovo-vyhodny-matrac-happy/18323/

Spokojnosť po každej stránke matrace sú super aj rýchle dodanie


Otázka na predajcu

 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK

Info

info@matrace-texpol.sk

+421 951 740 195

PO - PIA: 09:00 - 21:00